پنجشنبه ۲۷ شهریور ۰۴

دستور العمل هاي تابستاني Sriracha براي روشن كردن آتش در شكم شما

۱۴ بازديد
دستور العمل هاي تابستاني Sriracha براي روشن كردن آتش در شكم شما

اين فيلم به عنوان يك ستاره سرخ - تركيبي از فلفل قرمز - تركيبي از فلفل قرمز , سركه , سير , نمك و sugar.The معروف of 14 در Tabasco , كاليفرنيا تبديل به يك ستاره سرخ - داغ مي‌شود - تركيبي از فلفل قرمز , سركه , سير , نمك و brand غذاي معروف Thai 14 در bottle , كاليفرنيا . يك دعواي حقوقي با شهر بر سر بوي تند كارخانه نگراني‌ها را برانگيخت كه توليد Sriracha مدت زيادي را از بين خواهد برد . اما مقامات Irwindale ماه گذشته اين كت را رها كردند - مطمين شدند كه سس " life.Rand y " , نويسنده كتاب " The Sriracha Cookbook " , inclusion Sriracha را در فروشگاه‌هاي pho ويتنامي و در mayo تند با سوشي براي acclimating سليقه آمريكايي به ارمغان آورده‌است . او افزود : " نمايش‌هاي تلويزيوني واقعيت مانند " Top Chef " و restaurateurs نام بزرگ مانند Emeril Lagasse نيز به تحريك اين جنبش كمك كردند . a said.Here با مجوز lot and , Sriracha a by 2013 pinot

در يك مخلوط‌كن, دو فنجان هندوانه را پوره كنيد. يك پارچ بزرگ. شراب, شكر, شكر, تكه‌هاي آهك, و فنجان باقي مانده هندوانه را اضافه كنيد. در يخچال نگهداري و در يخچال قرار دهيد. (اين مي‌تواند تا سه روز قبل تهيه شود. وقتي آماده خدمت هستيد, مخلوط سالم بدهيد, سپس در آبجو زنجبيل بريزيد. چند مكعب يخ در هر ليوان قرار دهيد, سپس با كيسه‌هاي پلاستيكي پر كنيد تا مطمئن شويد كه مقداري آهك و هندوانه در فنجان همه پيدا كنيد. در اين كتاب, شيريني ميوه‌اي با يك فنجان چاي سبز, پوست‌كنده شده, انبه هندي, پوست‌كنده و پوست‌كنده, پوست‌كنده شده, پوست‌كنده شده, پوست‌كنده شده, پوست‌كنده شده و پوست‌كنده شده, روغن نارگيل, پوست‌كنده و پوست‌كنده, پوست‌كنده, پوست‌كنده و پوست‌كنده, روغن نارگيل برشته, پوست‌كنده شده و پوست‌كنده شده و روغن, سركه, عسل, دانه‌هاي كنجد و سس سويا را با هم مخلوط كنيد. براي سالاد ميوه, در يك كاسه بزرگ مخلوط, آناناس, انبه, انبه, موز, و توت‌فرنگي را با هم تركيب كنيد. پانسمان را به آرامي به آن اضافه كنيد. به سرعت و يا در يخچال نگهداري كنيد. چاشني زدن با نارگيل و نعناع به نام " سگ سياتل " كه توسط ديو ديو, سرآشپز " سياتل " ساخته شده‌است. اي. هات‌داگ, اي. پنير خامه‌اي با مارك oz اف. اي.

heese و Sriracha را در يك كاسه مخلوط قرار دهيد تا آن كه صاف و نرم شود, يك سگ داغ را در نان فرو كنيد, پنير را به يك طرف فشار دهيد و پياز را روي آن بريزيد. پس از مخلوط كردن تمام مواد اوليه به يك خمير, يك چهارم فنجان چاي chunks3 vanilla LifeSriracha / 2 فنجان چاي خوري روغن نارگيل خالص ۳ / ۲ فنجان چاي خوري روغن نارگيل خالص ۳ / ۲ فنجان چاي خوري روغن نارگيل خالص ۳ / ۲ فنجان چاي خوري روغن نارگيل خالص ۳ / ۲ فنجان چاي خوري روغن نارگيل خالص ۳ / ۲ فنجان چاي خوري عسل و يك چهارم فنجان و يا بيشتر آن را اضافه كنيد. (براي چاشني كم‌تر, يك فنجان ۱ / ۸ كافي است) خمير را برداريد و سپس يك عدد از patties را براي sandwiches.Then درست كنيد, تكه‌هاي نارگيل برداريد و آن‌ها را روي كاغذ پوستي روي يك ورقه پخت پخش كنيد. for ۱۵ دقيقه در فر (385 درجه فارنهايت) تا قهوه‌اي طلايي قرار دهيد. شما مي‌خواهيد اين قسمت را از اين راه كنار بگذاريد تا به اندازه كافي خنك شوند تا با بستني cream.Thai ريحان, بستني وانيلي و بستني وانيلي با گذاشتن آن, سبك سنگ مرمر, به اندازه كافي خنك شوند. هنگامي كه بستني نرم مي‌شود, ريحان خرد شده خرد شده و آن را به هم مي‌زند. اين مخلوط را در فريزر تا ۳۵۰ درجه فارنهايت تست كنيد: فر Preheat به ۳۵۰ درجه فارنهايت و يك قفسه ديگر در وسط فر. دو ورقه پخت با كاغذ پوستي. تا حدود ۱۰ تا ۱۲ دقيقه آن‌ها را در فر قرار دهيد, يا تا زماني كه كوكي به آرامي در اطراف لبه‌ها غلت مي‌خورد. oven را برداريد و روي يك قفسه سيمي قرار دهيد تا the خنك شوند و بستني نرم مي‌شود و بستني بين دو كوكي را برداريد. آن‌ها را براي پايان دادن به نارگيل برشته كنيد.


منبع
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.